سفارش تبلیغ
صبا ویژن
< 1 2

مبحث بسیار جالب و البته جدیدی که امروزه نوید تغییرات بسیار بزرگی در زندگی آینده بشر را می دهد بحث اینترنت اشیاء است که در این مقاله از گروه مهندسین نواندیش گروه تخصصی طراحی سایت در اصفهان  به معرفی و بررسی مختصری از آن خواهیم پرداخت:

اینترنت اشیاء چیست؟

اینترنت اشیاء فناوری مدرنی است که در آن برای هر موجودی (انسان، حیوان و یا اشیاء) قابلیت ارسال داده از طریق شبکه‌های ارتباطی، اعم از اینترنت یا اینترانت، فراهم می‌گردد. در واقع می توان گفت که اینترنت اشیاء ایده ی طراحی دستگاه های مختلف با امکان برقراری ارتباط بی‌سیم به منظور رهگیری و کنترل هر موجودی از طریق اینترنت و یا حتی از طریق یک اپلیکیشن مخصوص گوشی است.

اصطلاح "اینترنت اشیاء" را کوین اشتون در سال 1999 ارائه کرد. او جهانی را توصیف کرد که در آن هر چیزی، ازجمله اشیای بی‌جان، برای خود هویت دیجیتال داشته باشند و به کامپیوترها اجازه دهند آن‌ها را سازمان‌دهی و مدیریت کنند.

بیشتر بدانید: همه چیز درباره ی طراحی اپلیکیشن اصفهان

چگونگی کارکرد تکنولوژی اینترنت اشیا

در تکنولوژی اینترنت اشیاء ، اشیاء می توانند با هم تبادل اطلاعات داشته باشند و برای هم داده هایی را ارسال کنند این کار با استفاده از تخصیص یک ip و یک شناسه ی یکتا به هر شیء صورت می گیرد که شیء از طریق آن ها می تواند به ارسال داده ها به سمت پایگاه داده بپردازد که این اطلاعات توسط اشیاء دیگر مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

اشیاء در این تکنولوژی می توانند از طریق امواج رادیویی بی سیم با هم ارتباط داشته باشند و به اینترنت متصل شوند این امواج استاندارد های مختلفی از جمله بلوتوث، وای فای، NFC و ... را شامل می شود.

اینکه اینترنت اشیاء چگونه کار می کند و اشیاء به طور دقیق بر طبق چه پروتکل هایی به تبادل اطلاعات می پردازد بحثی تخصصی است و در حوصله ی این مطلب هم نیست و ما در این جا قصد داریم که به معرفی مختصری درباره ی این تکنوژی نو ظهور بپردازیم. ولی به طور کلی می توان به این موضوع اشاره کرد که در این تکنولوژی اشیاء می توانند به سرویس های مختلف ابری متصل شوند و با آن ها تبادل اطلاعات داشته باشند به همین دلیل است که تکنولوژی رایانش ابری هم در این مقوله کاربرد خواهد داشت.

کاربرد های اینترنت اشیاء

اینترنت اشیاء کاربرد های فراوانی دارد ولی شاید بتوان ملموس ترین آن ها را استفاده از این تکنولوژی در وسایل مربوط به خانه های هوشمند عنوان کرد. یکی از شناخته شده ترین محصولات این حوزه اسمارت هاب شرکت سامسونگ است که نقش مرکزی یک خانه هوشمند را ایفا می کند.

کاربرد دیگر این تکنولوژی در کنترل و ارتباط قسمت های مختلف خودرو هاست از قطعات داخلی خودرو گرفته تا ارتباط خودرویی با خودروی دیگر.

همچنین می توان از این تکنولوژی در مدیریت و کنترل انواع فروشگاه ها استفاده کرد به عنوان مثال می توان تهیه و درخواست سفارش یک فروشگاه را برعهده ی این تکنولوژی گذاشت.

و کاربردهای فراوان دیگر اینترنت اشیاء که هریک در حیطه ی خود بسیار جالب و نو به نظر می رسند و البته نیاز به کار بیشتری برای پیاده سازی دارند.

اینترنت اشیا

تلاش ها و تحقیقات بسیاری برای پیاده سازی و استفاده از  پروژه ی اینترنت اشیاء صورت گرفته که به پیشرفت های خوبی هم منتهی شده است و همچنان هم این تلاش ها ادامه دارد به طوری که شرکت های معتبر و عظیمی درحال کار و تحقیق روی این پروژه هستند که از جمله مهم ترین آن ها شرکت های اپل ، گوگل و سامسونگ هستند که بر روی پلتفرم های مورد نیاز این تکنولوژی و تولید محصولات مرتبط و سازگار با این تکنولوژی کار می کنند و هر یک در حوزه های مربوط به خود به نتایج قابل قبولی هم رسیده اند، به عنوان مثال می توان از پلتفرم Brillo شرکت گوگل نام برد.

نکته ی جالب توجهی که وجود دارد این است که در کشورما هم چندی است که این پروژه کلید خورده و در شهر تهران به عنوان نخستین شهر برای پیاده سازی این تکنولوژی  کارهایی صورت گرفته است، جالب است بدانید که این اقدام در حوزه ی اینترنت اشیاء در سطح خاورمیانه از اولین اقدامات به حساب می آید.


در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر درباره طراحی سایت اصفهان و سئو اصفهان می توانید دیگر مطالب موجود در newthink24.com را مطالعه کنید...

هم چنین بخوانید:

واقعیت افزوده اصفهان


  

به تازگی تکولوژی مطرح شده که ممکن است  نحوه ی استفاده کنونی مردم از کامپیوتر ها را تغییر دهد و آن تولد فضاهای ابری است با گروه مهندسین نواندیش، گروه تخصصی طراحی سایت اصفهان  در این مقاله همراه باشید تا به معرفی و بررسی فضای ابری و کلود بپردازیم.

در ابتدا بهتر است که به معرفی این تکنولوژی بپردازیم، کلود یا ابرالکترونیکی، شبکه ای گسترده از کامپیوترهایی عظیم است که به یکدیگر متصل شده‌اند جهت سرویس دهی و ارائه ی خدماتی به عنوان یک مجموعه از سخت افزارهای و خدمات میزبان برای اجرای برنامه های سبک و سنگین و ذخیره اطلاعات.

ابرها به گونه‌ای پیکربندی می‌شوند تا یک یا چند نوع سرویس به خصوص (نظیر ذخیره‌ی داده، تحویل محتوا، یا اپلیکیشن‌ها) را  به گونه‌ای ارائه کنند که کاربران آن یعنی ما و شما بتوانیم از راه دور به این سرویس‌ها دسترسی داشته باشیم.مهم ترین مزیت استفاده از فضای ابری هم همین نکته است که اطلاعاتی که در فضای ابری قرار می گیرند در نقاط مختلف قابل دسترسی هستند فقط کافی است که با یک وسیله بتوانیم به اینترنت متصل شویم.

رایانش ابری

انواع خدمات فضای ابری

انواع خدماتی که توسط فضای ابری به کاربران ارائه می شود در سه بخش دسته بندی خواهد شد:

خدمات زیربنایی (IAAS)

برخی از فضا های ابری قسمتی از فضای پردازشی خود را در اختیار کاربران قرار می دهند که می تواند شامل امکانات سخت افزاری، پهنای باند شبکه یا ... باشد. به این گونه از خدمات در اصطلاح " اشتراک گذاری زیر مبناها به عنوان یک سرویس " یا (Infrastructure as a Service) گفته می شود.

خدمات زمینه سازی (PAAS)

یک سری از فضاهای ابری هم امکاناتی را برای کاربران فراهم می کنند تا کاربران بتوانند در آن فضا به توسعه ی برنامه ها بپردازند در حقیقت این فضاها نرم افزار های مورد نیاز برای توسعه ی یک نرم افزار را برای کاربران فراهم می کنند و در واقع پلت فرم هایی را در اختیار کاربران قرار می دهد به این روش خدمت رسانی " فراهم سازی فضای کار به عنوان یک سرویس " و یا (Platform as a Service)  گفته می شود.

بیشتر بدانید: واقعیت افزوده اصفهان

خدمات نرم افزاری (SAAS)

یکی دیگر از خدماتی که فضاهای ابری در اختیار قرار می دهند امکان استفاده کاربران از نرم افزار ها است بدون نصب آن ها بر روی وسایل شان، در این روش که شاید بتوان گفت متداول ترین و محبوب ترین روش هم هست کاربران می توانند از نرم افزار هایی که در فضای ابری قرار دارد برای انجام کاهایشان استفاده کنند و نیازی به نصب آن ها بر روی وسیله ی خودشان نباشد و یا حتی ممکن است کاربرانی بتوانند از نرم افزارهایی که بنا به محدودیت سخت افزاری در دستگاهشان با مشکل در استفاده از آن مواجه بودند ، اینک در فضای ابری به راحتی بتوانند از همان نرم افزار استفاده کنند حتی با سخت افزار های خیلی ضعیف.این گونه ازخدمات از فضاهای ابری را هم "ارائه نرم افزار ها به عنوان یک سرویس" یا (Software as a Service ) می گویند.

مزایای فضای ابری

در دسترس بودن در همه ی مکان هایی که پوشش اینترنتی دارند.

کاهش نیازمندی به سخت افزار بسیار قدرتمند بر روی انواع وسایل الکترونیکی

قابل استفاده برای همه ی مردم

دسترسی کاربران به ظرفیت ذخیره سازی نامحدود

قابلیت اطمینان بیشتر داده ها در فضای ابری بدون مشکلاتی از قبیل کرش و ...

دسترسی به آخرین نسخه هر نرم افزار

کاهش هزینه ها

مخاطرات و مشکلات فضای ابری

در نقاطی که اینترنت وجود ندارد یا سرعت کم است استفاده از این سرویس ها را با مشکل روبه رو می کند.

یکی از خطراتی که در این تکنولوژی وجود دارد امنیت است برای اینکه خیال کاربران از استفاده از این تکنولوژی آسوده باشد باید امنیت اطلاعات در فضاهای ابری تضمین شده باشد.

سرعت دسترسی به اطلاعات کمتر نسبت به دسترسی به اطلاعاتی که در حافظه ی دستگاه کاربران قرار دارد.

محدودیت ویژگی های نرم افزارها در این فضا نسبت به نسخه ی دسکتاپ.


در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر درباره طراحی سایت در اصفهان می توانید دیگر مطالب موجود در newthink24.com را مطالعه کنید ...

هم چنین بخوانید:

طراحی اپلیکیشن اصفهان


  

یکی از مواردی که بر روی سئوی سایت تاثیر گذار است لینک بیلدینگ است با گروه مهندسین نواندیش گروه تخصصی سئو اصفهان و طراحی سایت اصفهان در این مقاله همراه باشید تا به بررسی این عامل و تاثیرات آن بر سئو بپردازیم.

به فرایند تولید و ایجاد شبکه ای از بک لینک ها در صفحات وب دیگر سایت ها که باعث بهبود رتبه بندی سایت شما در نتایج موتورهای جستجو می شود لینک بیلدینگ گفته می شود.

تاثیر لینک بیلدینگ بر سئو

نظر های ضد و نقیضی در مورد لینک بیلدینگ برای تاثیر بر رتبه بندی سایت ها مطرح می شود که برخی اینکار را مخرب و یا بی فایده برای سئو معرفی می کنند و برخی دیگر برعکس معتقدند این کار یکی از عوامل بسیار مفید در رتبه بندی سایت ها توسط موتورهای جستجو است و هر یک هم برای این نظراتشان دلایلی را مطرح می کنند و از نظراتشان دفاع می کنند.

آنهایی که با لینک بیلدینگ مخالف اند معتقدند که با استفاده از تولید محتوا و برندینگ می توان به نتایج خوبی در سئو رسید و رتبه بندی سایت را برای موتور های جستجو بهبود داد. درحالی که موافقان روش لینک بیلدینگ این نظرات را مطرح می کنند که درست است که با استفاده از پارامترهایی همچون تولید محتوا می توان به سئوی خوبی دست پیدا کرد ولی انجام این کار برای همه ی سایت ها امکان پذیر نیست همچنین برندسازی را هم یک روش بسیار پرهزینه و نیازمند زمان می دانند و معتقدند با یک روش اصولی می توان کار لینک بیلدینگ را به طور مفید و موثر انجام داد و نتایج فوق العاده ای هم از آن گرفت.

استفاده مناسب از لینک بیلدینگ ها

اینکه چگونه این عمل صورت بگیرد هم بحث های فراوانی دارد ولی غالباً بر این نظر هستند که لینک هایی که از صفحات دیگر برای ارجاع به سایت خودتان استفاده می کنید بهتر است که:

  • دارای متن (Anchor Text) یکسانی نباشند.
  • تعداد این لینک بی حد و اندازه و خیلی زیاد نباشد.
  • در صورت امکان در متن سایتی که به شما لینک می دهد، به کار گرفته شده باشد.
  • سایتی که لینکتان در آن قرار میگیرد اسپمر و مشکوک نباشد.
  • محتوای آن سایت یا مطلبی که در آن لینک قرار میگیرد مرتبط با مفاهیم سایت شما باشد.

پس شخصی که انجام سئوی یک سایت را برعهده می گیرد در صورتی که بخواهد از این کار برای بهبود رتبه بندی یک سایت استفاده کند باید بسیار تحقیق کند و جوانب استفاده از این روش را به خوبی بسنجد چرا که ممکن است این روش برای سایت مورد نظرش اثر مخرب داشته باشد و یا اینکه بر عکس باعث شود سایتی به رتبه و محبوبیت خوبی برای موتور های جستجو و کاربران برسد. پس تصمیم برای استفاده از این روش در سئو نوعی ریسک است که مسئول انجام اینکار با آن مواجه می شود.


در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر درمورد سئوی سایت، عوامل مربوط به آن، طراحی سایت در اصفهان می توانید دیگر مقالات موجود در newthink24.com را مرور کنید...

هم چنین بخوانید:

واقعیت افزوده اصفهان

طراحی اپلیکیشن اصفهان


  

یکی از مباحثی که در هنگام راه اندازی و طراحی سایت مطرح می شود انتخاب هاست و میزبانی برای سایت است در این مقاله با گروه مهندسین نو اندیش، تخصصی ترین گروه طراحی سایت در اصفهان و طراحی اپلیکیشن اصفهان همراه باشید تا به بررسی و معرفی هاست ها و انواع آن ها بپردازیم.

هاست چیست؟

Host در لغت به معنای میزبان است و در اصطلاح به فضایی گفته می شود که داده ها و کدهای وب ‌سایت ها بر روی آن قرار می گیرند و امکاناتی از قبیل دسترسی به دیتابیس، ارسال و دریافت ایمیل، اجرای کد ها و … را فراهم می کند. این فضا توسط شرکت ‌های هاستینگ بر روی سرورهایشان ایجاد شده و برای میزبانی از سایت ها به مشتریان اجاره داده می‌شود، البته می توان از سیستم های شخصی هم به عنوان میزبان سایت استفاده کرد ولی در این صورت باید سیستم شما به طور 24 ساعته در روز روشن باشد و به اینترنت دسترسی داشته باشد که این عملاً کاری غیر منطقی است همچنین در انجام همین کار هم مشکلات بسیاری وجود دارد که در نهایت کاری که منطقی و معقول به نظر می رسد این است که برای راه اندازی سایت از هاست هایی که برای اجاره و خرید وجود دارند استفاده شود.

انواع هاست ها

هاست ها از نظر نوع سیستم عاملی که با آن کار می کنند به دو دسته ی هاست های لینوکسی و  ویندوزی تقسیم می شوند. البته این به این معنا نیست که کاربران این هاست ها باید روی سیستم شان از سیستم عامل های گفته شده مثل لینوکس را داشته باشند بلکه این دو سیستم عامل هایی هستند که بر روی سرور ها قرار دارند و البته سرورهای لینوکسی نسبت به نوع ویندوزی محبوب تر و پر کاربرد تر هستند.

همچنین نوع دیگری از دسته بندی را هم می توان برای هاست ها در نظر گرفت که آن هم دسته بندی براساس نحوه ی استفاده مشتری از آن ها است بر طبق این دسته بندی، هاست ها به انواع مختلفی مثل هاست های فروشی،  شخصی VPS، رایگان، ابری و ... تقسیم می شوند. که هر کدام از این ها برای کاربری خاصی مورد استفاده قرار خواهد گرفت مثلاً هاست های رایگان برای کاربری های محدود که به فضا و سخت افزار قدرتمندی نیاز ندارند می تواند گزینه خوبی باشد ولی در صورتی که شخصی بخواهد سایتش مردمی باشد و توسط کاربران زیادی مورد استفاده قرار گیرد و امکاناتی را ارائه دهد بدیهی است که باید هزینه ای پرداخت کند و هاست مورد نظر با ویژگی های مورد انتظارش را خریداری کند تا به صورت مطمئن میزبانی سایتش را به آن بسپارد.

بیشتر بدانید: سئو اصفهان - سئو چیست؟

کنترل پنل ها

برای کنترل و ایجاد تغییرات در سرور های میزبان کنترل پنل های مختلفی وجود دارد که هر کدام ویژگی های خاص خود را دارند و البته وظایف مشترکی را برای کاربران انجام می دهند.

کنترل پنل در فضای هاستینگ شامل یک نرم افزار تحت وب است که اجازه اعمال تغییرات روی فضای هاستینگ را برای کاربران هاست ها فراهم می کند و به عبارت دیگر کنترل پنل ها واسط گرافیکی و رابط بین کاربران و فضای هاستینگ است که امکان مشاهده برنامه های موجود و ایجاد تغییرات را به کاربران می دهد.

با توجه به این که دو نوع هاست لینوکسی و ویندوزی موجود می باشد و در حال استفاده توسط کاربران در نقاط مختلف است این کترل پنل ها هم به دو دسته ی لینوکسی و ویندوزی تقسیم می شوند که البته یکسری از آن ها هم بر روی هر دو نوع کار می کنند.

چند نمونه از معروف ترین کنترل پنل های لینوکسی عبارت اند از: کنترل پنل سی پنل (CPanel)، دایرکت ادمین (Direct Admin) و ال ایکس ادمین (LX Admin).

کنترل پنل های ویندوزی هم وجود دارند که عبارت اند از : هلم (Helm)، اکستند (Extend) و هاستینگ کنترلر (Hosting Controller) وجود دارند.

همچنین کنترل پنل پلسک (Plesk) هم برای استفاده بر روی هر دو نوع سرور لینوکسی و ویندوزی وجود دارد که البته بیشتر برای سرور های ویندوزی به کار برده می شود.


در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر درمورد راه اندازی و طراحی سایت اصفهان می توانید دیگر مقالات موجود در newthink24.com را مرور کنید ...

هم چنین بخوانید:

واقعیت افزوده اصفهان


  
خبر مایه
آمار وبلاگ

بازدید امروز :16
بازدید دیروز :9
کل بازدید : 105109
کل یاداشته ها : 138


طراحی پوسته توسط تیم پارسی بلاگ